Zaradi mnogih prošenj mojih znancev sem se odločil,da na kratko opišem, kako se na alternativni (klasični) način zdravi postkovidni sindrom. Ta izraz se je uveljavil v uradni medicini.


Virus agresivno poseže v genetsko kodo in sproži različne posledice. Genetska koda je namreč odgovorna za skrite spremembe v organih kot so motnje v delovanju, vnetja, celo degenerativne spremembe in rak. Covid aktivira skrite bolezni in pri vsakem se poznajo posledice.
Na podlagi mojih medicinskih izkušenj in na osnovi informacij, ki sem jih dobil od svojih kolegov iz Švice so najpogostejše posledice na naslednjih organih:

 1. Možgani
  Ljudje se pritožujejo nad izgubo orientacije, vrtoglavice, motnje spanja in razpoloženja
 2. Ščitnica
  Težave se kažejo kot poslabšanje ali celo izgubo spomina ter težavo s koncentracijo
 3. Ledvica
  Ljudje se pritožujejo nad bolečinami v ledvicah in organih, ki so direktno povezni z ledvicami
  kot so sklepi, hrbtenica in glavoboli
 4. Vranica
  Ljudje so utrujeni ter izpostavljeni prehladom
 5. Pljuča
  Prisoten je kašelj in zadihanost

Navedene posledice so najpogostejše, vendar poudarjam, da ima vsak svoje posledice. Pri mnogih se pojavlja utrujenost, izguba vonja, okusa ali brezvoljnost.
Dokaj enostavno je pozdraviti postkovidni sindrom oziroma posledice covida 19. Najprej je potrebno narediti iridodiagnostiko in opredeliti, kateri organ je poškodovan. S pomočjo nemške metode dr. R. Volla se razstruplja organizem po posledicah infekcije. Običajno so potrebne 2 – 3 terapije. Zaželjeno je dodatno narediti še akupunkturo za vzpostavitev funkcije organov. Na koncu dam še homeopatijo, da se utrdi učinek zdravljenja.


Še enkrat na kratko:
Diagnostika oz. ugotovitev, kateri organ je poškodovan – razstrupljanje organov po infekciji – utrditev rezultatov.
Moji kolegi iz drugih evropskih držav dosegajo 80 – 90 % učinek. V zdravljenju obstoja pomankljivost in sicer težko oziroma sploh nezaželjeno je takšno zdravljenje pri osebah, ki jemljejo veliko farmakoloških zdravil. Praksa je pokazala, da lahko pride do nezaželjenega poslabšanja zdravja. Pri vseh ostalih poteka zdravljenje zelo uspešno in se da težave odpraviti.
Potrebno pa si je vzeti čas in biti potrpežljiv.